Het voorjaar staat voor de deur! Dat betekent: aan de slag in de tuin. Daarom verkopen wij deze maand bloembollen en zaden voor de moestuin. Ook in de vensterbank of op het balkon komen deze uiteraard mooi tot hun recht.

Alle producten worden aan ons geleverd door de Firma Chr. de Leeuw & Zonen uit Hagestein. De winst op de verkoop is bestemd voor het werk van Nico en Janneke den Hartog in Malawi. Als u meer over hun werk wil weten kunt u terecht op de Project pagina van deze site.

Hoe werkt het?

Op deze pagina kunt u de bollen en zaden bestellen die u wilt hebben. Plaats uw bestelling vóór 1 maart! Uw bestelling is dan vanaf 31 maart op te halen. De ophaallocatie kunt u selecteren bij het afronden van de bestelling. Dit kan in Ede, Hagestein, Hoevelaken, Kampen, Kootwijkerbroek, Leerdam, Middelburg, Scherpenzeel, Urk en Woerden. Als u de juiste locatie selecteert als verzendoptie zorgen wij dat uw bestelling daar terecht komt, u hoeft niet specifiek een afleveradres in te voeren (het bestelformulier heeft standaard die optie). 


Bestelpagina

Onderstaand vindt u alle actieproducten. Per categorie is er keuze uit meerdere soorten of varianten. Let ook op de bestelhoeveelheden:

  • Bloembollen voor Dahlia's, Pioenrozen en Agapanthussen gaan per stuk;
  • Bloembollen voor Gladiolen en Anemonen gaan per zakje van 10 of 15 stuks (dus 1 item bestellen = 10 of 15 bollen);
  • Zaden voor Groenten en Kruiden gaan per zakje. Bij de groenten is in de beschrijving per soort aangegeven hoeveel m2 met één zakje kan worden gezaaid.

Alle bollen en zaden zijn geschikt om vanaf april te planten of in te zaaien. De specifieke instructie voor elk artikel staat altijd op de verpakking.