Sponsoracties augustus brengen ruim € 4.100 op!

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 12:34

In augustus hebben meerdere mensen zich ingezet om geld in te zamelen voor ons werk. Er werden vele gesponsorde kilometers afgelegd op de fiets en te voet, met als eindresultaat een mooie opbrengst van € 4.170. Alle deelnemers en sponsors daarvoor hartelijk dank! Onderstaand een kort verslag van alle acties.


200 kilometer op de racefiets

Op zaterdag 20 augustus werd door Abjan, Annette, Bas, Dirk-Jan, Dirk-Jan en Mark een flinke fietstocht verreden. Het vertrekpunt was om 8:00 in de ochtend bij Nieuwe Westerkerk, waar de tocht om 17:00 in de middag ook weer eindigde.

Na 200 kilometer op de fiets waren onder andere Rhenen, Geldermalsen, Gorinchem, Dordrecht, Krimpen aan de IJssel en Gouda aangedaan. De volledige afgelegde route is hier te zien. Met uitzondering van een lunchstop zaten ze bijna de hele dag op de fiets, en behaalden een gemiddelde snelheid van rond de 30 km/u. Een indrukwekkende tocht met ook een indrukwekkende opbrengst: € 3.500!


Fietstocht voor de kinderen

Tegelijk met de tocht op de racefiets werd ook een fietstocht voor kinderen georganiseerd. Na diverse eet- en speelstops werd bij elkaar 30 kilometer gefietst door alle deelnemers.

Tussendoor werd door de ouders voor 'koek en zopie' gezorgd om de moed erin te houden. Ook werd er genoten van het mooie weer, waarna de tocht halverwege de middag eindigde bij de Nieuwe Westerkerk, waar die ook was begonnen. Hiermee werd € 420 opgehaald!

 

Wandeling 20 kilometer

Jette en Marije hadden een mooie wandelroute uitgezocht van Nunspeet naar Harderwijk. Begonnen in Harderwijk bleek na enige tijd dat de routebeschrijving niet helemaal klopte met wat onderweg te zien was, aangezien de beschrijving begon vanuit Nunspeet. Op basis van de richtingaanwijzers en wat hulp van Google Maps is uiteindelijk een geïmproviseerde route door bossen en duinen gelopen, waarbij meer dan 23 kilometer is afgelegd. Een mooie prestatie, waarmee € 250 is opgehaald!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.